FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLA ORDRAR

VÅR HISTORIA

Antony Winter är ett svenskt klockvarumärke som utmanar modeindustrin genom att erbjuda premiumklockor till rättvisa priser. Vi grundades utav en dröm att förändra den föråldrade företagsmodellen med service, kvalitet och rättvisa priser som grundstenar. 

För att möta våra högt ställda krav använder vi endast noga utvalda material av hög kvalitet. Våra klockor är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål 316L, schweiziskt urverk från Ronda och rep- och stöttåligt safirglas. 

Våra smarta klockarmband har en inbyggd “easy change" funktion som gör att du snabbt och enkelt kan ändra utseendet på din klocka. Att ha flera klockarmband är som att ha flera klockor i en vilket möjliggör att du kan ändra utseende på din klocka beroende på tillställning.

Namnet kommer från den latinska betydelsen av Antony, som betyder "den ovärderlige". Winter (vinter på engelska) kommer från årstiden när allt började. Namnet representerar vårt transparenta synsätt och vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.

Varje del av klockan är noga utformad för att skapa den perfekta kombinationen av en modern, tidlös och minimalistisk design. De är gjorda för att vara det självklara komplementet till din outfit, oavsett tillfälle. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Handla
Kundservice