FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLA ORDRAR

Antony Winter

Utöver det vanliga

Vi alla vet hur svårt det kan vara att hitta en klocka idag. Det finns flera märken, flera återförsäljare samt flera hemsidor som säljer klockor. Hur ska man kunna ta sig igenom all tröskel? Vad är det viktigaste att tänka på? 

Till att börja med är själva syftet med klockan väldigt viktig! Är det till exempel något som ska användas till jobbet? Skolan? Kanske är det en present till någon nära? När man har det klart är det dags att hitta en klocka som passar till syftet man funnit! Hos oss på Antony Winter hittar du klockor för alla situationer. 

Nästa steg är att hitta en "bra" klocka. Vad menas med bra? Jo, en bra klocka för oss innebär att kvalitén och standarden på en klocka ska vara så pass hög att den ska hålla minst 2 år utan att du ska behöva få krångel. Det som utmärker en sådan klocka är själva egenskaperna och den unika designen på klockan. 

Vad för egenskaper ska det vara då?

Om vi börjar med glaset så finns det några typer av glas på marknaden: Det finns mineral glas, safir glas och i vissa fall även så kallade hardlex glas. Det starkaste och mest rekommenderade glaset är safir glas. Safir glas är reptåligt, och är en av världens starkaste substanser. Glaset är så starkt att den nästan är omöjlig att repa. Det är endast vissa material som kan repa ett safir glas som till exempel diamant! Safir glas är även stöttåligt!

Samtliga klockor på vår webbshop har safir glas! Vi vill erbjuda det bästa möjliga för våra kunder. 

Nästa eminenta egenskap är urverket! Urverket är det absolut viktigaste i en klocka. Det är urverket som tillåter en klocka att ticka. Det är urverket som ser till att klockan håller och behåller tiden så att varje sekund räknas med precision. Utan urverket finns det ingen egentlig mening med en klocka. Vi har därför lagt stor vikt vid val av våra urverk! De bästa urverken kommer från klockparadiset Schweiz. Schweiziska urverk är världskända och har funnits i flera decennier. En klocka med Schweizisk urverk inger förtroende, tradition samt kvalitet! Därför har vi även valt att erbjuda våra kunder Schweizisk urverk på alla våra klockor! 

En annan viktig egenskap är bandet på klockan. Det finns flera alternativ i dagens marknad. Här är de mest relevanta: Läderband, stålband eller, så kallade milanese band även kallad mesh band! 

Oavsett vad du väljer måste du se till att kvaliteten är det bästa! Vi har därför gjort det simpelt vår våra kunder! Oavsett vad du väljer kan du sova gott om nätterna. Alla våra läderband är äkta italienska läderband. Detta ger klockan en fin lyster och ger en känsla av exklusivitet vilket man oftast strävar efter vid ett klockval! Är man ute efter meshband, erbjuder vi högkvalitativa rostfria stålband. 

Sist men inte minst är priset viktigt. Alla klockor måste ha rättvisa priser enligt vår mening. Lyckas du hitta en klocka med alla dessa egenskaper som är beskrivet ovan för ett pris under 2000 kr så har du hamnat helt rätt! Kvalitet kostar och därför har vi lagt stor vikt vid att erbjuda den perfekta klockan för det perfekta priset. Vi vågar därför påstå att vi har marknadens bästa pris när det kommer till kvaliteten man får vid köp av en klocka hos oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Handla
Kundservice