FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLA ORDRAR

 

INTEGRITETSPOLICY 

 

ALLMÄNT

Antony Winter AB (“Antony Winter”) värnar om din personliga integritet och vi kommer i denna integritetspolicy ge en förklaring på hur vi samlar in och använder din personliga information. I vilket syfte och på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter när du besöker och använder de webbsidor och tjänster som finns på Antonywinter.com. Antony Winter är personuppgiftsansvarig vid all behandling av dina personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning.


VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN?

Vi samlar in och lagrar t.ex. namn, telefonnummer, leveransadress, e-postadress, betalningsuppgifter, IP-adress och webbplatsanvändning samt annan frivillig information som du lämnar till oss.

Vi samlar, eller kan komma att samla dina personuppgifter i samband med:

1. Köp av armbandsur eller klockarmband.

2. När du registrerar dig för erbjudanden, nyhetsbrev och inbjudningar.

3. När du kontaktar oss.

4. Vid användande av vår webbplats.


HUR VI ANVÄNDER INSAMLAD INFORMATION

  • Med syftet att fullgöra våra avtalsenliga skyldigheter i samband med köp vid vår webbplats i enhetlighet med våra gällande villkor.

  • Tillhandahålla goda kundrelationer, skicka information vid registrering av t.ex. erbjudanden, nyhetsbrev och inbjudningar. Kontakt med vår kundservice för att hantera dina förfrågningar och hjälpa dig med ditt ärende samt rätta felaktiga uppgifter.

  • Uppgifter om beställning analyseras och samlas och kan ligga till grund för erbjudanden och rabatter samt marknadsföring av både generell- och direktmarknadsföring.

  • Ta fram statistik om våra besökares användning, intresse och beteenden på en aggregerad nivå för att utveckla samt förbättra vår webbplats och för marknadsföringsändamål.

  • För möjlighet att kunna genomföra analyser, marknadsundersökningar, administrera kundprofiler och systemadministration.

  • Analys i syftet att utveckla tjänster och erbjudanden genom segmentering och profilering.

  • För att kontakta dig i marknadsföringssyfte genom att skicka information och erbjudanden beroende på vad du har tittat på och visat intresse för samt valt för tjänst. Ge dig relevanta rekommendationer och anpassade tjänster baserat på vad andra med liknande beteendemönster har intresserat sig för.

  • Syfte att utveckla vår webbplats och plattformar som vi tillhandahåller för att förbättra din användarupplevelse genom att kunna anpassa visningen av tjänsterna beroende på den enhet som används.

  • För att skicka viktiga meddelanden i syftet att bibehålla en god kundrelation.


INFORMATION SOM KAN LÄMNAS UT

Vi kan behöva dela vidare dina personuppgifter och information till företag på uppdrag av oss som behandlar data för att vi ska kunna utföra våra tjänster så som underhåll av IT-system, lagringstjänster, distribution, analys samt marknadsföring. Vi samarbetar endast med leverantörer som behandlar personuppgifter inom EU/EES eller med leverantörer som upprätthåller samma skyddsnivå som inom EU/EES där mottagaren är certifierad enligt EU-U.S. Privacy Shield (www.privacyshield.gov).


LAGRINGSTID

När du lämnar dina personuppgifter till Antony Winter ger du din tillåtelse till att Antony Winter registrerar och lagrar uppgifter om köp samt behandla de angivna personuppgifterna för ovan nämnda ändamål. Enligt rådande lagstiftning kommer vi inte att lagra dina personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Vi kommer därefter att radera dina personuppgifter. Vi lagrar dina personuppgifter under den tid du är kund hos oss. Uppgifter lämnade av icke längre aktiva kunder kommer att anonymiseras efter tre år.


COOKIES

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker webbplatser med cookies få information om detta, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator som samlar in information.

När du besöker vår webbplats använder vi cookies för att samla in och ibland spåra uppgifter om dig och det sker endast vid ett separat samtycke. Det gör vi för att tillhandahålla en funktionell- och personligt anpassade tjänster på vår webbplats.

Om du önskar att dina personuppgifter inte ska sparas i cookies ändrar du inställningarna i din webbläsare så att den meddelar dig när en cookie tas emot. Om du väljer att inaktivera cookies kan vissa funktioner på vår webbplats bli begränsade.


LÄNKAR TILL ANDRA SIDOR

På vår webbplats kan det förekomma länkar till externa webbsidor som vi saknar bestämmanderätt över och kan därför inte ansvara över dess innehåll. Dessa externa webbsidor omfattas inte av denna policy. Vi rekommenderar dig att noga informera dig om dessa webbsidors villkor.

 


DINA RÄTTIGHETER OCH VAL

Du har, en gång om året, rätt att begära information om vilka personuppgifter som finns lagrade hos oss. Begäran om att få ta del av sådan information skall vara skriftlig och skickas till vår kundservice på den angivna adressen nedan. Vi behöver uppgifter om: fullständigt namn, personnr, adress och telefonnummer för att vi ska kunna hitta dina personuppgifter i våra databaser. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss. Om du anser att de personuppgifter som Antony Winter har behandlat är felaktiga eller har behandlats i strid med tillämplig lagstiftning har du även rätt att begära att dessa personuppgifter rättas, blockeras eller raderas. Det gör du genom att kontakta vår kundservice, contact@antonywinter.com. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice för att få hjälp med att tacka nej till vår kommunikation.

När det gäller hanteringen av dina personuppgifter har du rätt att inkomma med klagomål till Datainspektionen, www.datainspektion.se, som är tillsynsmyndighet i Sverige.


KONTAKT

Vid frågor om hanteringen av dina personuppgifter eller vår användning av cookies är du varmt välkommen att kontakta oss, contact@antonywinter.com.

Adress:
Antony Winter AB
Norrgatan 13
703 56 Örebro

 

Denna integritetspolicy var senast uppdaterad 2018-12-12.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Handla
Kundservice